Fuld narkose

Hos tandlægen

Hvis lokalbedøvelse ikke er nok

Hos Tandlægerne på Frederiksberg tilbyder vi behandling i fuld narkose. Behandling i fuld narkose skal ses på som værende sidste udvej, og at alle andre muligheder for konventionel behandling i lokal bedøvelse er udtømte eller udelukket.

Altid høj kvalitet

Tryghed og tid til dig

I sjældne tilfælde kan der dog være omstændigheder, der gør at fuld narkose er den eneste måde at kunne gennemføre en nødvendig tandbehandling på. Oftest er det tandlægeskræk der danner grundlag for at enkelte patienter ikke kan gennemføre en eventuel behandling, men i andre tilfælde kan det også være andre omstændigheder som eksempelvis en voldsom brækrefleks mv. Forløbet er ganske udramatisk og uden komplikationer. Patienten vil forud for behandlingen have været i telefonisk kontakt med klinikkens erfarne narkose overlæge, hvor de relevante oplysninger bliver udvekslet. Til selve behandlingen fordre vi at patienten tager en ledsager med til at kunne følge sig hjem efter behandlingen, da man kan være en smule omtåget lige umiddelbart efter.

Heling efter fjernelse af visdomstand

Efter fjernelse af din visdomstand afhænger helingsperiodens længde af sværhedsgraden af tandudtrækningen (en simpel tandudtrækning af en fuldt frembrudt tand kontra en visdomstand helt eller delvist dækket af knogle).

Se hvad vore patienter synes om os

Åbningstider

mandag8:00 — 17:00
tirsdag8:00 — 17:00
onsdag8:00 — 16:00
torsdag8:00 — 17:00
fredag8:00 — 14:30
lørdagLukket
søndagLukket

Find vej

Åbningstider