Mundskyllevæsker

Mundskyllemiddel

Lær om god mundhygiejne

Du kan her læse gode råd for en bedre mundhygiejne. Du er også meget velkommen til at kontakte os med henblik på en forebyggende tandrensning.

Altid høj kvalitet

Tryghed og tid til dig

Mundskyllevæsker er et kommercielt produkt, der sælges mere og mere af i Danmark og verden over. Dette skal ses som et supplement til den øvrige mundhygiejne og ikke som et middel til at renholde munden. Der er kun ganske lidt videnskabelig forskning, der rent faktisk beviser, at mundskyllevæsker har en reel effektiv virkning på fjernelsen af bakterier i mundhulen.

Den eneste mundskyllevæske, som beviseligt har en meget effektiv antibakteriel virkning, er Klorhexidin. Mundskyllevæske kan dog være en effektiv måde til at opnå en friskere ånde. Hvis du vælger at benytte dig af en mundskyllevæske, er det dog vigtig at undgå mundskyllevæsker, der indeholder alkohol, så derfor skal man læse indholdsfortegnelsen grundigt.

Heling efter fjernelse af visdomstand

Efter fjernelse af din visdomstand afhænger helingsperiodens længde af sværhedsgraden af tandudtrækningen (en simpel tandudtrækning af en fuldt frembrudt tand kontra en visdomstand helt eller delvist dækket af knogle).

Se hvad vore patienter synes om os

Find vej

Åbningstider